Hypotheken Zeeland

Of u nu een huis gaat kopen, gaat verbouwen of uw hypotheek wilt oversluiten: goed en begrijpelijk advies met een lange termijn visie is onontbeerlijk! Denkt u bijvoorbeeld maar aan de vele nieuwe aanbieders die er in de afgelopen jaren bij zijn gekomen, de vele fiscale wijzigingen, zaken als rentemiddeling en de mogelijkheid voor flexwerkers om een hypotheek te krijgen via een perspectiefverklaring: het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er in een paar jaar allemaal is veranderd.
Het Financiële Huis geeft al jaren advies op hypotheekgebied. Dit doen we voor particulieren en ondernemers op het gebied van aankoop, oversluiten van de hypotheek en rentemiddeling. Tevens geven wij op financieel gebied advies in echtscheidingszaken waar veelal ook een hypotheek onderdeel van uit maakt.
Het Financiële Huis kan werken met de meeste hypotheek-aanbieders en werkt tevens samen met andere partijen die van belang (kunnen) zijn bij het hypotheektraject, zoals een notaris of een taxateur. Wij hanteren een werkwijze die afwijkt van wat gebruikelijk is in onze branche omdat wij ons altijd richten op een lange termijn relatie met onze klanten.