Wie zijn wij?

Onafhankelijk financieel advies Zeeland: Alle medewerkers binnen het Financiële Huis hebben zeer ruime ervaring in financiële dienstverlening en dit stelt ons in staat om uw allround gids te zijn op dit gebied. Ons werkgebied strekt zich uit van Zeeland tot Noord-Brabant. Onze advisering begint met goed te luisteren naar onze klanten om vervolgens inhoudelijk het gesprek aan te gaan: van daaruit wordt een advies op maat opgesteld. 

Daarnaast zijn we binnen de door ons aangeboden doorlopende dienstverlening voor zowel bedrijven, ondernemers als particulieren een echt klankbord voor onze relaties op velerlei gebied. Of het nu gaat om uw bedrijfsactiviteiten, risicoanalyse (welke financiële risico’s loop ik als particulier of als ondernemer?), echtscheiding, het kopen van een huis of zaken als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid; wij zijn de financiële gids die veel verder kijkt dan alleen een productoplossing. Er is vaak veel mogelijk maar men moet uiteraard wel de weg weten. Wij handelen proactief en kijken altijd naar de lange termijn. Wij komen in actie wanneer wij iets signaleren wat voor onze relaties van belang is.

gallery/calculator-klein
Casey Xavier

Wilt u zien wat onze klanten over ons zeggen?

Over ons

Hoewel wij gebruik maken van de meest recente technische mogelijkheden staat in onze dienstverlening persoonlijke service voorop, hetgeen betekent dat wij altijd goed bereikbaar zijn en dat we zaken snel oppakken. Omdat wij de mogelijkheden van vrijwel alle financiële dienstverleners in Nederland kunnen benutten zijn wij in staat om qua prijsstelling en voorwaarden altijd de meest optimale oplossing voor u uit de markt te halen als er een productoplossing nodig is. Een groot deel van wat wij doen zit echter ook in meedenken, adviseren en bijsturen van lopende zaken indien dit nodig is. Wij zijn geheel zelfstandig, zonder enige binding met verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers of andere partijen.

Onze ervaring is dat er op financieel gebied en qua risicobeheersing zeer veel mogelijk is. Het probleem is dan ook niet het gebrek aan mogelijkheden; het probleem is dat het kunnen kiezen voor de juiste oplossing veel kennis vereist. Daarnaast is het voor veel mensen een moeilijke en ook tijdrovende bezigheid om uit het enorme aanbod aan mogelijkheden de variant te kiezen die qua voorwaarden en prijsstelling het beste bij u past. En dat is nu juist onze specialiteit!

 

Wij helpen u dan ook graag met een duidelijk advies waar u direct uw voordeel mee kunt doen. Ervaringen van onze relaties met onze dienstverlening kunt u lezen op Advieskeuze

Marc Suijkerbuijk