Hypotheken Zeeland

Of  u nu een huis gaat kopen, gaat verbouwen, wil verduurzamen of uw hypotheek wilt oversluiten: goed en begrijpelijk advies met een lange termijn visie is onontbeerlijk! Denkt u bijvoorbeeld maar aan de vele nieuwe aanbieders die er in de afgelopen jaren bij zijn gekomen, de vele fiscale wijzigingen, zaken als rentemiddeling en de mogelijkheid voor flexwerkers om een hypotheek te krijgen via een perspectiefverklaring: het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er in een paar jaar allemaal is veranderd. Het Financiële Huis geeft al jaren advies op hypotheekgebied. Dit doen we voor particulieren en ondernemers op het gebied van aankoop, verduurzaming van de woning, oversluiten van een hypotheek en rentemiddeling. Ook geven wij op financieel gebied advies in echtscheidingszaken, onder andere via Het Zeeuwse Scheidingshuis waar vaak ook een hypotheek onderdeel van uit maakt.

 

Wij werken met de meeste hypotheekaanbieders en ook met andere partijen die van belang (kunnen) zijn in het hypotheektraject, zoals een notaris of een taxateur. Wij hanteren een werkwijze die afwijkt van wat gebruikelijk is in onze branche omdat wij ons altijd richten op een langetermijnrelatie met onze klanten.

Er komt bij een hypotheek nogal wat kijken waar wij uiteraard uw gids in zijn. In onze brochure 'stap voor stap uitleg over een hypotheek' kunt u veel informatie terugvinden over hypotheken, de aandachtspunten en overige belangrijke zaken. Als u vragen heeft dan horen wij dat natuurlijk graag!