Het Financiële Huis is in Zeeland al jaren de financiële gids voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Onze advisering begint met een uitgebreide inventarisatie om de huidige situatie en uw financiële wensen goed in beeld te krijgen, waarbij wij tegelijk uitleg geven over belangrijke zaken die voor u relevant zijn. Hieruit volgt een advies op maat waar u mee vooruit kunt. 

Casey en MarcCasey en Marc

Wilt u zien wat onze klanten over ons zeggen?

Over ons

Daarnaast zijn we binnen de door ons aangeboden doorlopende dienstverlening een echt klankbord voor onze relaties op velerlei gebied, bijvoorbeeld uw bedrijfsactiviteiten, financiële risico’s, uw hypotheek, echtscheiding of zaken als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Wij zijn de financiële gids die veel verder kijkt dan alleen een productoplossing. Wij handelen proactief en kijken altijd naar de lange termijn.

 

In onze dienstverlening staat persoonlijke service voorop. Dit betekent dat wij altijd goed bereikbaar zijn en dat we zaken snel oppakken. De kern van ons werk bestaat uit meedenken, adviseren en bijsturen van lopende zaken indien dit nodig is. Wij zijn geheel zelfstandig, zonder enige binding met verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers of andere partijen.

Onze ervaring is dat er op financieel gebied zeer veel mogelijk is. Het probleem is dan ook niet het gebrek aan mogelijkheden; het probleem is dat het kunnen kiezen voor de juiste (product)oplossing veel kennis vereist. En daarin zijn wij gespecialiseerd!

 

Het Financiële Huis: uw financiële gids!
 

 Ervaringen van onze relaties met onze dienstverlening kunt u lezen op Advieskeuze.nl